MUZLU KOLAY BİSKÜVİ
PASTASI
MALZEMELER
18-20
adet kakaolu petit beurre (klasik dikdörtgen) bisküvi
1
paket muzlu puding
Tarifine
göre süt ölçüsü(3 buçuk su bardağı kadar)
Bisküvileri
ıslatmak için yarım su bardağı süt
Süslemek için
1 adet muz, kakaolu granül şeker ya da damla çikolata
YAPILIŞI
Önce
tarifine göre pudingi hazırlıyoruz.
Pastayı
yapacağımız dikdörtgen bir tepsiye bisküvilerin yarısını sıralıyoruz.
Üzerini
yarım bardak sütün yarısıyla ıslatıyoruz.
Pudingin
yarısını üzerine döküyoruz.
Tekrar
kalan bisküvileri üzerine sıralıyor ve kalan sütle ıslatıyoruz.
Pudingin
geriye kalanını en üstüne yayıp, muz dilimleri ve çikolatalarla süslüyoruz.
Buzdolabında
en az 2 saat dinlendirip servis ediyoruz.
AFİYET
OLSUN
NOT: Muzların kararmaması için üzerlerine limon suyu sürünüz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder