HAVUÇLU HİNDİSTAN CEVİZLİ KEK
MALZEMELER
4 iri havuç
1 çay bardağı Hindistan cevizi
3 yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 fiske tuz
1 çay kaşığı tarçın
1 buçuk su bardağı un
YAPILIŞI
Önce şeker, vanilya ve yumurtaları
iyice çırpıyoruz.
Ardından sıvıyağ, tarçın, tuz, hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz.
En son un ve kabartma tozunu da ekleyip, 170 dereceye ayarlanmış fırında
pişiriyoruz. AFİYET OLSUN
Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?
YanıtlaSilİletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com