8 Haziran 2014 Pazar

HAVUÇLU HİNDİSTAN CEVİZLİ KEK


HAVUÇLU HİNDİSTAN CEVİZLİ KEK
MALZEMELER
4 iri havuç
1 çay bardağı Hindistan cevizi
3 yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 fiske tuz
1 çay kaşığı tarçın
1 buçuk su bardağı un

YAPILIŞI
Önce şeker, vanilya  ve yumurtaları iyice çırpıyoruz.
Ardından sıvıyağ, tarçın, tuz, hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz.

En son un ve kabartma tozunu da ekleyip, 170 dereceye ayarlanmış fırında pişiriyoruz. AFİYET OLSUN  

1 yorum:

  1. Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?



    İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com

    YanıtlaSil