23 Ekim 2012 Salı

KIŞ GECELERİ ÇAYIN YANINA İYİ GİDER:)


KESTANE HAŞLAMA
Kestaneleri tencerede üzerini 3 parmak geçeçek kadar su koyup 45 dakika kaynatıyoruz.

EV LEBLEBİSİ

Akşamdan ıslatılmış nohuttan istediğimiz kadarını ayırıp tuz ve kırmızı toz biberle tavada kavuruyoruz. 

KESTANE KEBAP
Kestaneleri bıçak yardımıyla çizip tavada açılana kadar pişiriyoruz. 




2 yorum:

  1. Tesadüfen karşılaştığım blogunuzu, keyifle dolaştım. Yemeklerinizi beğendim, tebrik ederim.

    Resimlerinizin üzerine blogunuzun adını veya linkini yazmalısınız. Bir de, blog listenizi oluşturmalısınız ki, blogunuz kenarda köşede kalmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım ve başka önerileriniz olursa da bekliyorum.

      Sil