27 Temmuz 2013 Cumartesi

HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE



HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE
MALZEMELER
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
2 yumurta  (birisinin beyazı dışına kullanılacak)
1 su  bardağı hindistan cevizi (yarısı hamura yarısı üzerine ayrılacak)
Aldığı kadar  un             
1  paket kabartma tozu
1 paket vanilya

YAPILIŞI
Hamur malzemeleriyle yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp,önce yumurta beyazına,sonra hindistan cevizine bulayıp tepsiye diziyoruz.
170 derecede  önceden ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder